Over Ons

Over ons

Horeca Vacatures Alphen is een initiatief van Stichting WerkVinden Alphen, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Alphen en ErvaringWerkt. Doelstelling van dit initiatief is de horecaondernemingen en werkzoekenden uit Alphen aan den Rijn, die in de horeca willen werken, bij elkaar te brengen.

Horeca ondernemers kunnen hun vacature melden en werkzoekenden kunnen deze vacatures raadplegen.
Horeca Vacatures Alphen is gratis, bemiddelt niet, heeft geen commerciële doelstelling en draagt geen verantwoordelijkheid voor de vacatures en werkzoekenden.

Indien een werkzoekende geholpen wil worden bij het vinden van een baan, kan men voor hulp terecht bij Stichting WerkVinden.

Initiatiefnemers


Jan Boerefijn

ErvaringWerkt richt vooral op de bemiddeling van (tijdelijke) arbeidskrachten met relevante
praktijkervaring, zodat deze moeiteloos in bestaande bedrijfsprocessen kunnen worden ingepast.

Uiteraard verzorgt Ervaring Werkt als totaalleverancier ook de werving en selectie van al dan niet tijdelijke arbeidskrachten en ZZP-ers. ErvaringWerkt werkt regionaal sinds 1999. Door dit langdurig bestaan heeft het een sterke band met het bedrijfsleven in de regio Alphen aan den Rijn.

Voor meer informatie, zie onze
website: www.ervaringwerkt.nl

Nico Moen

Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.a. uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten netwerken/wandelen en individuele begeleiding.

Deelname is veelal gratis of
soms een kleine bijdrage. Voor meer informatie over ons volledige programma, zie onze website;
www.werkvindenalphen.nl

John d’Hooghe

KHN is dé brancheorganisatie voor de horeca in Nederland. Zij vertegenwoordigen en verenigen 20.000 horecaondernemers met ruim een kwart miljoen medewerkers die zich dagelijks inzetten voor de beste gastvrijheid. KHN komt op voor de belangen van de horeca. Dat doen we op landelijk en lokaal niveau.

KHN Alphen vertegenwoordigt bijna …. horecabedrijven. Wij zijn een belangrijke gesprekspartner voor de gemeente, provincie en andere stakeholders. We volgen nauwgezet het regionale horecabeleid en oefenen daar invloed op uit.

Horeca Vacatures Alphen is ook te vinden op social media